Način plaćanja

Kupac može platiti kako mu najviše odgovara: VIRMANOM. PAY PALL ili pouzećem!


Naručene proizvode, s mogućim troškovima dostave, kupac može platiti pouzećem prilikom dostave robe putem GLS ekspresne dostave (vrijedi samo sa narudžbe na teritoriju Republike Hrvatske) i


Kako plaćam ako imam promotivni kod?

Promotivni kod se unosi u procesu kupovine u polje za unos koda nakon čega se izračun košarice smanjuje za popust definiran kodom. Potom plaćanje izvršite odabranim načinom.


Kako se plaća pouzećem?

Pouzećem se plaća gotovinom na ruke dostavljaču, nakon čega dobivate potvrdu o primitku i plaćanju pošiljke.


* vrijedi samo za narudžbe na teritoriju Republike Hrvatske


Odabrao/la sam plaćanje stigao mi je e-mail koji kaže da su sredstva  rezervirana, ali transakcija još nije provedena. Što to znači?

Dok se ne utvrdi da je naručeni proizvod zaista raspoloživ, transakcija neće biti provedena, tj. ništa neće biti naplaćeno s kartice koju ste unijeli prilikom kupovine. Tek kada administrator utvrdi da je proizvod dostupan, autorizirati će transakciju i sredstva će biti skinuta s Vaše kreditne ili debitne kartice. Na taj način se želimo osigurati da ne naplatimo nešto čega trenutno slučajno nema u našem web shopu.


Kako sve mogu plaćati u DUCHESS  web shopu?

Naručene proizvode s mogućim troškovima dostave moguće je platiti pouzećem prilikom dostave robe putem GLS ekspresne dostave.


Obavijest o potvrdi narudžbe poslat ćemo na Vašu e-mail adresu.